Ljetne narukvice u boho stilu

Nove Mayanas narukvice ukrašene su školjkama, kristalima, pompomima, visuljcima i ludim fluorescentnim zakovicama koje svijetle pod UV svjetlom

Do sada već popularnim kolekcijama, Mayanas tim dodao je dašak Boho stila pa će se novi modeli savršeno uklapati u trendove koji su za ovo ljeto nametnuti iz centara visoke mode. U šarenilu ručno ispletenih unikatnih narukvica, naći će se za svakog po nešto.

Nove Mayanas narukvice ukrašene su školjkama, kristalima, pompomima, visuljcima i ludim fluorescentnim zakovicama koje svijetle pod UV svjetlom, što će posebno oduševiti sve koji će ovo ljeto plesati po klubovima i festivalima. Kako su uz Mayanas narukvice od samog početka usko povezane s neopisivom srećom uzrokovanom ljetom, tropima, prirodom i morem, za ovogodišnju priču odabrana je jedna od najljepših lokacija na Jadranu, Palmižana na otoku Sv. Klement preko puta grada Hvara.

Osim njihove nevjerojatne privlačnosti, Mayanas narukvice idealne su i kao poklon jer su pakirane u epruvetama u kojima dolaze sa svojim prepoznatljivim sloganom – WHAT GOES AROUND COMES AROUND – kojim prizivaju dobru karmu i pozitivnu energiju.

Mayanas
Za make up je zaslužna Sanja Hrstić Kuterovac, za kosu Mijo Majhen, fotografije potpisuje Maja Kljaić. Ove se godine Mayanas djevojkama Petri i Dini pridružila Suzana Horvat, te Magdalena i Barbara iz agencije Talia model.

Foto: Maja Kljajić

Komentari