Dobitna kombinacija mode i sporta

Atraktivni brend Mayanas, koji svojim prepoznatljivim narukvicama već nekoliko sezona zaredom osvaja srca zaljubljenika u modu, pripremio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401

Ljetna kolekcija povezana je s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima, a upravo sve to savršeno opisuje i našeg najuspješnijeg i perspektivnog windsurfera – Enrica Marottija. Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera – CRO 401.

Mayanas_6

Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanas ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima, čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.

Mayanas_4

Upravo je kolekcija CRO 401 odraz stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog
25-ogodišnjaka, koji osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. osvojio i 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao vice prvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo na Bolu na Braču. Enrico predstavlja mladu nadu svjetskog windsurfinga, kojeg su prepoznale tvornice NEILPRYDE i RRD koje proizvode daske i jedra te su ga priključile svom timu u kojem sada jedri s najboljim svjetskim surferima.

Komentari