Storybook salon predstavlja kolekciju vjenčanica Ivana Alduka

Na intimnoj reviji u sklopu Storybook salona 27. ožujka u čarobnom prostoru HNK ekskluzivno će se predstaviti domaći dizajner Ivan Alduk s novom, dosad najvećom kolekcijom vjenčanica

‘Radujem se Storybook salonu jer je to oblik predstavljanja u koji se moj brend izvrsno uklapa. Nakon dugo vremena modeli Alduk prikazat će se u sklopu revije, ali posve drukčije, intimnije, što će biti uvertira u obilježavanje deset godina od prve revije. Poseban interijer, gosti i salonski način predstavljanja odišu nekim starim vremenima i luksuzom, što me čini jako sretnim jer se stvari stavljaju na svoje mjesto te je naglasak na projektu i ljudima’, rekao je Ivan Alduk.

U sklopu događanja uzvanici će imati priliku prelistati i novi proljetni broj magazina Storybook koji obiluje zanimljivim sadržajem te donosi niz ekskluzivnih priča i intervjua iz područja kulture i umjetnosti, mode, glazbe i filma, gastronomije i dizajna te svega onoga što nazivamo umijeće življenja.

Kolekcija Alduk Bridal za proljeće/ljeto 2017. slijedi postulate, osnovu za stvaranje linije vjenčanica Alduk, a to je moderna mladenka, lišena kiča i pretjerane dekoracije. ‘Uz pomno osmišljene kreacije, važna je i njihova prezentacija pa uvijek radim s vrhunskim kreativcima. Decker&Kutić nekoliko su sezona zaduženi za Alduk Bridal kampanje koje su netipične, svježe i drukčije. Uz pravi tim uspijevamo donositi promjene i novitete na hrvatsko modno nebo, što pokazuje i aktualna futuristička kampanja.’ A drukčije i atraktivno bit će i na predstavljanju Storybook salona koje će očarati svaku fashionisticu i mladenku.

Komentari