Ambasadorica brenda Guliver Ella Dvornik u proljetnoj kampanji

Neodoljive fashion transformacije poznate modne blogerice vjerno prezentiraju atraktivnu kolekciju hrvatskog brenda

I ove sezone domaći modni div Guliver s ambasadoricom Ellom Dvornik donosi eklektičnu modnu priču koja vjerno prikazuje najnovije trendove i najbolje komade iz još jedne odlične kolekcije. Ispred kamere poznate modne fotografkinje Karmen Poznić, Ella s lakoćom pokazuje sva lica urbane generacije mladih žena kojoj i sama pripada. Minimalistički kadrovi puni proljetne topline i ležernosti prezentiraju nam atraktivnu Guliver kolekciju u svakodnevnim i opuštenim situacijama.

Ella u isto vrijeme balansira između smart poslovnog looka i avangardnog streetstyle šarma koji se u svojim krajnostima savršeno kombiniraju s novim modelima branda Guliver. Ella, kao i sve Guliver žene, svoju nježniju i ženstvenu stranu otvoreno naglašava kontrastnim, maskulinim linijama Oxford i college modela cipela, nonšalantno se igrajući modnim pravilima. Njezin suptilni seksepil ne odriče se funkcionalnosti i udobnosti po kojoj je Guliver nadaleko poznat.

Sofisticirana elegancija, retro minimalizam ili chic romantični stil nadopunjeni su najnovijim statement modnim dodacima čije glavne stilske odrednice inspiraciju vuku iz glamuroznih, dekadentnih era sedamdestih i osamdesetih. Perlirani metalni sjaj visokokvalitetne talijanske kože Guliver cipela nadograđen je chunky flatform potplatima i kristalima, isto kao i neobičnim, naglašenim šavovima te perforacijama.

Komentari