Dođite na 1. rođendan Brewbitesa!

Andrea Andrassy, Marija Borić, Gordan Giriček i Junior Dos Santos pozivaju na vrhunski subotnji izlazak

Brewbites – jedan je od onih sportskih barova i restorana u kojem će se svi ljubitelji sporta osjećati kao kod kuće. U svega godinu dana postojanja, postao je nezaobilazno i cool mjesto za vrhunsko druženje s ekipom. Smješten u samom srcu Zagreba, na atraktivnoj lokaciji, svojim posjetiteljima nudi jedinstven doživljaj tipičan za američke sportske barove. Nit vodilja samog koncepta poslovanja bila je stvoriti prepoznatljiv ambijent koji će goste privući da s društvom dođu pogledati utakmicu, popiti vrhunsko pivo, uživati u slasnim zalogajima i odličnoj rock glazbi.

Andrea Andrassy, Marija Borić, Gordan Giriček i Junior Dos Santos pozivaju vas na veliki party povodom prvog rođendan Brewbites-a na koji su svi dobrodošli.

Andrea Andrassy 1Gordan Giriček 2

Ovaj prvi zagrebački sportski bar poznat je po velikoj ponudi raznolikih pivskih brendova, a na partyju vas, uz mnogobrojna iznenađenja i nagrade, očekuje gratis pivo uz svako naručeno. Također, vrhunska hrana, koja predstavlja sastavni dio imidža ovog bara, moći će se degustirati po promotivnim cijenama. Svakako vrijedi isprobati njihove uspješnice poput sočnih burgera, od kojih izdvajamo zaštitni znak restorana – Brewbites burger, slasnih pilećih krilaca i BBQ rebarca, raznih zanimljivih sendviča i wrapova te neodoljivih američkih palačinki. Također, svoju ponudu proširili su prepoznatljivim azijskim jelima poput woka i stir fry-a u raznim kombinacijama, čime će zasigurno osvojiti, kako stare, tako i nove goste.

Chef Mario Vešligaj
Chef Mario Vešligaj

Nikako nemojte propustiti nezaboravno slavlje koje vam priprema Brewbites ekipa, stoga rezervirajte 10. rujna za najbolji rođendanski party uz obilje odlične hrane, pića i glazbe, na adresi Gajeva 10, s početkom u 20.00h.

Brewbites 6 Brewbites 3

Preporučujemo

Komentari