Novi dizajn Olivalovih tekućih sapuna za intimnu njegu

Olivalovi tekući sapuni Active i Sensitive namijenjeni su intimnoj njezi, a poznata formulacija sada dolazi u novom pakiranju

Olival Active i Sensitive sapune za intimnu njegu od sada možete pronaći u novoj ambalaži. Oba preparata su vrlo blaga i ne isušuju sluznicu. Active je namijenjen osobama koje su sklone infekcijama ili već imaju neke simptome upale.  Sadrži eterično ulje australskog čajevca, najjačeg prirodnog antiseptika, koji pomaže kod blagih infekcija sluznice dok umirujuće djelovanje kamilice doprinosi ravnoteži prirodne mikroflore. Za svakodnevnu njegu preporučujemo Sensitive jer regulira ph sluznice i djeluje njegujuće, a pri čemu ne isušuje niti remeti normalno stanje flore intimnih dijelova tijela. Sadrži nevenovo ulje i mliječnu kiselinu, a upotrebljava se jednom do dva puta dnevno uz obilno ispiranje mlakom vodom.

initim-care-sensitive-skupa-002

Preparati za intimnu njegu Active (29,90 kn) i Sensitive (28,90 kn) dostupni su u bolje opremljenim ljekarnama, DM-u, BIPI, KTC-u, Plodinama, Šparu, NAMI, Kauflandu i Superkonzumu.

Komentari