Petra Nižetić i Marijana Batinić kažnjavale Zagrepčane žutim kartonima

Simpatične voditeljice iznenadile su Zagrepčane u središtu grada gdje su u sudačkoj opremi i sa zviždaljkom u ruci kažnjavale građane koji su priznali da nisu doručkovali. Naime, McDonald's svojim akcijama želi potaknuti građane da barem nakratko razmisle o tome koliko često doručkuju

“Nažalost, dobili ste žuti karton!”, rečenica je koju su poznate voditeljice Petra Nižetić i Marijana Batinić u središtu Zagreba izgovarale brojnim prolaznicima. Simpatične su voditeljice nakratko uskočile u nogometne vode te, u sudačkoj opremi i sa zviždaljkom u ruci, kažnjavale građane koji su im priznali da nisu doručkovali. A kazni je bilo poprilično puno, što i ne čudi, s obzirom da je nedavno istraživanje Hendala pokazalo kako gotovo polovica Hrvata preskače doručak.

Sportsko ‘suđenje’ u središtu Zagreba dio je najnovije McDonald’sove kampanje koja promovira važnost doručka pa su tako ‘neodgovorni’ građani u sklopu žutog kartona dobivali i kupon za doručak u McDonald’su. Bilo je, srećom i onih kojima je doručak zdrava navika koje se ne odriču, a među njima je bila i bivša premijerka Jadranka Kosor, koju je simpatični sudački tandem također zaustavio i provjerio njezine jutarnje navike.

McDonald’s svim ovim akcijama želi potaknuti građane da barem nakratko razmisle o tome koliko često doručkuju te pokazati kako i doručak ‘s nogu’ može biti hranjiv i ukusan kao što su to omlet sa šunkom, Snack Wrap sa slaninom i jajima, McMuesli i slasni McMuffin sa sirom i jajima koji se nalaze u McDonald’sovoj ponudi za doručak.

Tekst i foto: Promo

Komentari