Proizvodi bez glutena ‘Il pane di Anna’ na Crodux benzinskim servisima

Novi brend bezglutenskih proizvoda na hrvatskom tržištu

Crodux je ostvario suradnju s tvrtkom BOSK koja na hrvatsko tržište plasira visokokvalitetne proizvode bez glutena, a čiji su osnivači proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić i autor knjige ‘U šumi’, Denis Delogu. Potaknuti osobnim iskustvom poboljšanja svojeg zdravstvenog stanja do kojeg je došlo promjenom prehrane i prelaskom na konzumiranje hranjivih, prije svega bezglutenskih proizvoda, odlučili su se za ovaj poslovni potez. Kvalitetu ovog brenda prvi je prepoznao tim iz Croduxa.

proizvodi-bez-glutena-il-pane-di-anna-na-crodux-benzinskim-servisima-1

Ljubitelji hranjivih snackova tako će u ponudi moći pronaći grissine i integralne krekere koji osim što su bez glutena, ne sadrže ni laktozu ni kazein iz mlijeka. Također u ponudi se nalaze dvopek i kukuruzne pahuljice, a ljubitelji slatkiša moći će uživati u raznim keksima i torticama od čokolade i marelice.

Bogata paleta proizvoda ‘Il pane di Anna’, talijanskog proizvođača Molino Rivetti, koja je od sada dostupna na 10 Crodux benzinskih servisa diljem zemlje, namijenjena je osobama netolerantnim na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati. Proizvode obilježava visoka kvaliteta sirovina, izvrstan okus i inovativna pakiranja.

Preporučujemo

Komentari