Izložba Kevin.Murphy ambasadorica

Color.Me boje za ovu sezonu već su izabrale Marijana Batinić, Aleksandra Dojčinović, Petra Nižetić, Petra Kurtela, Marija Borić, Mila Elegović...

Ekskluzivnom izložbom fotografija poznatih Kevin.Murphy ambasadorica i ambasadora, predstavljena je linija ekskluzivnih proizvoda za kosu Kevin.Murphy, koja je od sada upotpunjena i Color.Me bojama za kosu.

Petra Nižetić
Petra Nižetić
Petra Kurtela
Petra Kurtela
Marijana Batinić
Marijana Batinić
Boris Banović
Boris Banović
Aleksandra Dojčnović
Aleksandra Dojčnović
Mila Elegović
Mila Elegović

Službeni program vodila je Marijana Batinić, a bile su tamo i druge Kevin.Murphy ambasadorice, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, blogerica Petra Nižetić, glumice Petra Kurtela, Marija Borić, Mila Elegović, kao i Nives Celzijus, Martina Podgorski, Boris Banović, te mnogi drugi koji su posjetili izložbu.

Kevin Murphy ambasadori
Kevin Murphy ambasadori

Color.Me boje za kosu

“Prirodno je naš izbor. Zato su sastojci u Color.Me bojama isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima poput shea maslaca, nara, aloe vere i meda. Ova linija nudi 74 boje za kosu pa vjerujemo da će svatko pronaći svoju prepoznatljivu boju i nijansu“, istaknula je Katica Topčić, kreativna direktorica frizerskog salona Fabula de Forma predstavljajući nove boje.

Zahvaljujući širokom spektru prirodnih sastojaka, Color.Me boje hrane, pomlađuju i daruju nevjerojatan sjaj kosi. Njihovo djelovanje temelji se na tehnologiji u tri koraka. Garancija molekularnih parova u prvom koraku jamči da nijedna molekula boje neće ostati slobodna što smanjuje iritacije kože i alergijske reakcije. Prilikom dodavanja Color.Me aktivatora u Color.Me boju, u drugom koraku oksidacija se usporava, a to jamči prekrasnu i jednaku pokrivenost boje. Finalni, treći korak ključan je za sjaj i zdravlje kose koju pružaju posebni mikro pigmenti.

Komentari