Koncerti popularnih pjevača za početak Rujanfesta

Započeo je još jedan Rujanfest

Proteklog vikenda, svi putevi vodili su na Rujanfest. Već tradicionalnu glazbenu manifestaciju u petak navečer otvorio je kralj zabave – Jole, koji je svojim hitovima više od dva sata zabavljao mnogobrojnu publiku. Nakon njega, na pozornicu se popeo balkanski slavuj Saša Matić, koji se pobrinuo da pjesma i odlična atmosfera potraju do dugo u noć te na taj način upotpunio spektakularno otvorenje Rujanfesta. Vrhunska zabava nastavila se u subotu, kada je jedan on najpopularnijih regionalnih pjevača Željko Joksimović oduševio sve okupljene.

zeljko-joksimovic-2

Kralj balada napunio je glavni šator do posljednjeg mjesta te doveo atmosferu do usijanja. Već s prvim taktovima Željkovih hitova, koje je publika pjevala u isti glas, dalo se naslutiti kako će to biti večer za pamćenje. Otvorenje ovogodišnjeg RujanFesta nisu propustili ni brojni poznati: Iva Balent, Aleksandra Dojčinović, Andrea Čermak, Jovana Joksimović, Ana Čagalj, Sementa Rajhard te Ahmed Abdel Rahim, koji su ovaj glazbeni događaj željno iščekivali.

Ovaj fantastični muški trio svojim je koncertima raspametio sve posjetitelje i najavio nadolazeću zabavu, koja nas očekuje i ovog vikenda u neposrednoj blizini Westgate trgovačkog centra.

Komentari