Marko Tolja ostvario je svoj san

Povratkom na bis na sinoćnjem koncertu u Lisinkom, Marko Tolja otpjevao je 'Ne dirajte mi san' kojom je na najbolji način svima poručio da je od početka bavljenja glazbom bio svoj te slijedio, a sada i ostvario svoj san

Marko Tolja sinoć je pred punom Koncertnom dvoranom Vatroslav Lisinski izveo svoj prvi solistički koncert. Taj 31-godišnji glazbenik, kojega je u prvim redovima, osim brojnih poznatih lica, vjerno pratila i njegova obitelj, nije mogao sakriti ponos.

Koncert Marko Tolja

“Neopisivo sam sretan. Prvi koncert u dvorani Lisinski, koja je bila puna, dva bisa, pa ovakav afterparty… stvarno odlično!”, rekao je Marko Tolja nakon koncerta.

“Dugo sam razmišljao je li vrijeme za Lisinski, ali Story mi je dao vjetar u leđa! Ispunio mi se san!”, rekao je još Marko i dio drugog dijela konceta posvetio Franku Sinatri, čiji je repertoar također uvrstio u svoj prvi koncert u dvorani Lisinski.

Koncert Marko ToljaKoncert Marko Tolja

Marka su pratile i gošće, diva Gabi Novak i glumica Zrinka Cvitešić, koja iako bolesna je došla i maestralno odradila svoj dio. Obje je publika popratila velikim i dugačkim pljeskom, a direktan prijenos koncerta mogao se slušati na HRT 2, dok će snimku ovog gala koncerta svi fanovi Marka Tolje uskoro moći pogledati i na HRT-u.

ToljaKoncert Marko Tolja

Nakon odličnog solističkog koncerta Marka Tolje, u KD Vatroslava Lisinskog glazbeniku u čast bio je upriličen after party na kojem su mu mnogi poželjeli osobno čestitati na uspjehu. Iz Rijeke su na Storyjev gala koncert ‘Marko Tolja & Ladies’ powered by Renault stigli i Markovi roditelji te njegova baka koja nije krila ponos dok je grlila unuka. Tolju su podržali i brojni kolege iz glazbene industrije te prijatelji.

Komentari