Modno događanje u centru Zagreba

Prvu večer Kaufland Fashion Weeka Zagreb pred brojnim poznatim licima, otvorila je Marija Cvitanović

U samom srcu Zagreba, na glavnom zagrebačkom trgu, na momentalno najpopularnijem mjestu u gradu, gradskoj kavani Johann Franck održana je prva večer Kaufland Fashion Weeka Zagreb, s novim, zanimljivim i luksuznijim konceptom.

“Nakon nekoliko sezona odlučili smo promjeniti lokaciju našeg modnog doma i našim gostima pružiti jedno novo, drugačije i intimnije modno iskustvo.Osvježeni koncept Fashion Weeka Zagreb ove sezone u suradnji s Kauflandom donosi revije najpopularnijih i definitivno najkreativnijih hrvatskih dizajnera i to ekskluzivno, samo za odabrani broj izabranih gostiju. Naime, iako je Fashion Week Zagreb oduvijek postavljao letvicu jako visoko, osim po produkciji, po količini revija i količini gostiju, ove smo se sezone odlučili pridružiti globalnim trendovima prikazivanja kolekcija u intimnijem okruženju najvažnijih ljudi modnog svijeta i nametnuti iste trendove i kod nas te naše gledalište smanjiti s tradicionalnih tisuću na izabranih stotinjak uzvanika. Iako su nas već neko vrijeme ispitivali o detaljima nove sezone, čekali smo otvorenje impresivnog Johann Francka kako bi najavili preseljenje na ovu novu ekskluzivnu lokaciju”, izjavila je direktorica FWZ, Sarah Josipović.

KFWZ otvorila je revija Marije Cvitanović koja je sa svojim brendom Marka ovaj put ostvarila suradnju s Pounjem, a prvi dan događanja zatvorila je revija ‘zločestog dečka’ domaće modne scene, Tonija Rica pod nazivom ‘Montura za na misu i poć u šćetu’.

U starozagrebačkom okruženju, na samo nekoliko metara od kultnog Manduševca, na najljepšoj terasi u gradu u intimnom okruženju, Fashion Week Zagreb uživala su brojna poznata lica. Koja? Pogledajte u galeriji u nastavku:

Foto: Robert Gašpert

Komentari