Novootvorena trgovina Butlers okupila ljubitelje brenda

Poznati europski lifestyle brend za uređenje doma otvorio flagship store u srcu Zagrebu

U ugodnom društvu Amara Bukvića, Mirjane Mikulec, Sanje Doležal, Sandre Bagarić, Marijane Batinić, Antonije Stupar Jurkin, Tihane Harapin Zalepugin i Suzy Josipović Redžepagić, koji su uživali u nastupu hrvatske glazbene dive i ljubiteljice brenda, Tereze Kesovije, otvorena je prva trgovina poznatog njemačkog branda Butlers, poznatog po asesoaru i detaljima za uređenje životnog prostora, kao i po trendi, stilski neodoljivim komadima namještaja.


Prva Butlers trgovina u Zagrebu, na adresi Ilica 21, prostire se na tri kata te na više od 650 metara kvadratnih nudi sve što vam je potrebno za stilski savršeno opremanje doma. Predivan namještaj, maštoviti dekorativni detalji i prijedlozi za originalne poklone – sve je na dohvat ruke u prvoj Butlers trgovini u Hrvatskoj!

Butlers putovanje započelo je 1999. godine u njemačkom gradu Kölnu otvaranjem prve trgovine, ali korijeni i tradicija sežu puno dalje u prošlost, sve do robne kuće Josten koja je davne 1829. godine bila omiljeno odredište za kupovinu porculana, fino obrađenog staklenog i keramičkog posuđa. Oslanjanje na tradiciju i postavljenje novih trendova u uređenju doma, oduvijek su bili imperativi brenda. Butlers vjeruje da je dom tamo gdje nam je srce i da trebamo biti okruženi osobama te stvarima koje volimo. Svrha truda uloženog u dizajn i izradu ovog iznimnog kućanskog asortimana je da upravo dom postane vaš osobni raj.

Foto: Press

 

Komentari