Poznata lica nabavila svjetski poznate brendove naočala

Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović, Iva Jerković, Renata Sopek, Kristina Bradač i Darko Janeš, prvi su imali priliku isprobati najnovije dizajnerske naočale u Optici Stepinac

Od proteklog vikenda, centar Zagreba bogatiji je za još jedan ekskluzivni prostor u kojem se mogu pronaći vodeći svjetski brandovi naočala. Optika Stepinac, poznata po vrhunskoj kvaliteti, ponudi i usluzi, otvorila je svoju treću moderno uređenu i opremljenu lokaciju u Bakačevoj 10, koju su obogatili s novim brandovima u ponudi poput: Dita Von Tesse, Victoria Beckham, Tiffany, Fendi, Linda Farrow, Oliver Goldsmith, Chopard i mnogi drugi. Moderan dizajn ovih naočala privukao je i brojne osobe iz javnog života poput Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića, Ive Jerković, Renate Sopek, Kristine Bradač i Darka Janeša, koji su ih prvi imali priliku isprobati i uvjeriti se da ljepota očiju počinje od naočala.

Ljubazno osoblje Optike Stepinac individualnim pristupom svakom klijentu nudi stručne savjete i pomoć, kako bi odabrali najbolje rješenje za oči, a pritom zadovoljili funkcionalnost i estetiku. Vrhunska ponuda, usluga i poslovanje Optike Stepinac prisutno je već skoro 20 godina u zagrebačkoj metropoli. Novootvoreni prostor Optike Stepinac nova je najdraža je adresa svih zaljubljenika u vrhunski dizajn i kvalitetu naočala te će zasigurno zadovoljiti kriterije i onih najzahtjevnijih.

Preporučujemo

Komentari