Proslava 10. godina Ana’s Sensual fitness studija

Ana's Sensual fitness studio je već cijelo desetljeće sinonim za eleganciju i profesionalizam na zagrebačkoj fitness sceni

Proslavljen je 10. rođendan Ana’s Sensual fitness studija, u Hollywood vanity clubu. Među 150 gostiju jubilarnoj proslavi pridružile su se i brojne osobe iz javnog života i tijekom večeri prošetale crvenim tepihom.

Ana’s Sensual fitness studio kao koncept studija koji razumije ženu nastao je kao produkt dugogodišnjeg obrazovanja, rada i iskustva osnivačice i vlasnice studija Ane Kuhanec Brašnović, magistre kineziologije i koordinatorice studija Martine Valjan, magistre kineziologije.

“Ana’s Sensual fitness nije samo naš posao, on je naš život! Ana’s Sensual fitness stil je života svake naše klijentice. Lijepo je znati da našim klijenticama iz dana u dan stvaramo prekrasne uspomene, da aktivno sudjelujemo u podizanju svijesti o važnosti tjelovježbe”, objašnjavaju Ana i Martina.

Ana’s Sensual fitness vježbaju i mnoge poznate osobe poput Marijane Batinić, Petre Nižetić, Ive Šulentić, pjevačice Lane Jurčević, glumice Ane Begić Tahiri, Renate Sopek i mnoge druge.

ASD 10 0007

“Nedavno sam počela vježbati Ana’s Sensual fitness i oduševljena sam. Ove metoda vježbanja ne samo da pomaže dovesti tijelo u formu već podiže samopouzdanje i potiče buđenje ženske samosvijesti“, priznala je Renata Sopek.

Najbolji promotori plesa kao načina života su upravo oni koji ga i žive na svim razinama. Iz tog razloga sinoćnji program vodile su Petra Nižetić, Marijana Batinić i Iva Šulentić koje su i same dugogodišnje polaznice Ana’s Sensual fitnessa. Program je započeo kratkim filmom koji je podsjetio na same početke. Nakon školovanja u Los Angelesu kod glumice Sheile Kelley, Ana je postala jedina osoba iz Europe educirana za ovu vrstu programa i jedina certificirana instruktorica S faktora. Po povratku u Hrvatsku Ana je osmislila i razvila revolucionarnu metodu vježbanja po uzoru na S faktor.

ASD 10 0005
“U program Ana’s Sensual fitnessa sam, osim vježbi elemenata na šipci unijela i vlastitu ideologiju emocionalnog doživljaja vježbi koje se izvode na treningu. Moj program je stručno planiran i programiran s kineziološkog aspekta, ali je osnovni cilj emocionalna transformacija žene koja se događa polagano kroz stupnjeve. Upravo je u tome temeljna razlika između ovog fitnessa i drugih načina tjelovježbe koje uključuju ples oko šipke“, objašnjava autorica jedinstvene metode vježbanja s emocionalnom komponentom Ana Kuhanec Brašnović.

ASD 10 0008

Djelatnost Ana’s Sensual fitness studija prepoznata je kako u društvenoj tako i u gospodarskoj domeni. Ana’s Sensual fitness tim rado se odaziva na humanitarne kampanje poput vlastitog projekta ‘Žena Ženi’. Također, u svakoj prilici pruža potporu i podiže svijest žena ka pozitivnim promjenama. Kroz aktivnosti u studiju i izvan njega podržava se promocija vrijednih, unikatnih, sposobnih i etičnih poslovnih žena. Sve to vodi ka zajedničkom uspjehu i zadovoljstvu u svim segmentima života žena, osobito na području tjelovježbe, zdravlja i prehrane, poticanju obiteljskih vrijednosti, prijateljske suradnje i aktivne kulture življenja.

Za zabavni dio programa pobrinule su se instruktorice Ana’s Sensual fitnessa koje su na jedinstven način napravile žensku verziju plesa Magic Mike XXL i time ugrijale atmosferu plesnog podija.

“Ana’s Sensual fitness priča je ‘more than fitness’. Tu su druženja, prijateljice, putovanja, ovakvi tulumi! Ove cure stvarno znaju kako uživati u ljepoti života!“, rekla je dobro raspoložena Marijana Batinić.
Tradicionalno je održan izbor za Miss Ana’s Sensual fitnessa koja će u narednoj godini imati čast biti ambasadoricom i promotoricom studija.

Večer je nastavljena ugodnim druženjem uz domjenak, šampanjac, slavljeničku tortu i zabavu na plesnom podiju.

Komentari