Večer u ‘režiji’ Marka Tolje

Marko Tolja je osim vlastitim hitovima dobro raspoloženoj publici u Novigradu priredio i bogati repertoar izvrsnih obrada najvećih svjetskih glazbenih legendi

Velika proslava desete godišnjice marine i hotela Nautica u Novigradu obilježena je prekrasnom večeri, u kojoj su gosti i posjetitelji uživali u nesvakidašnjoj kombinaciji popa, rocka, swinga, jazza i soula. Na terasi novootvorenog Booze and Blues bara u ulozi domaćina nastupio je mladi i talentirani riječki pjevač Marko Tolja, koji je, osim vlastitih hitova poput ”Putujem’, ‘Sama si ti’, ‘Zašto’ te ‘Sad kasno je’, dobro raspoloženoj publici priredio i bogati repertoar izvrsnih obrada najvećih svjetskih glazbenih legendi. Plesnim ritmovima nisu odoljele ni Toljine kolege, među kojima Sandi Cenov i Miro Ungar, koji je publici također priuštio glazbeni presjek dobrih starih hitova.

Marko Tolja

Nezaboravna slavljenička večer sjajna je uvertira u ljetnu sezonu kojom će popularni Booze and Blues bar obogatiti klupsku scenu Istre. Svi obožavatelji booze, blues, jazz i soul ritmova moći će i dalje uživati u svirkama uživo te mnogobrojim koncertima. Zanimljiv glazbeni program upotpunit će jedni od najpoznatijih glazbenika iz regije i svijeta u domeni bluesa, jazza i soula, koji će zasigurno privući i osvojiti zaljubljenike u vrhunsku glazbu i inspirativne ritmove.

Komentari