Zavirite u novo boutique kino

Otvoren je Kaptol Boutique Cinema koji će vas odvesti u jedan sasvim drugi svijet

Nakon što je objavljeno da Blitz CineStar u Centru Kaptol otvara novo i jedinstveno kino, Kaptol Boutique Cinema, ne pamti se ovako veliki interes javnosti za neki događaj.

Branka Krstulović

Kako izgleda boutique kino o kojem svi pričaju zadnjih nekoliko mjeseci nisu propustili vidjeti ni brojni uglednici iz društvenog i javnog života.

Kaptol Boutique Cinema odgovor je na potrebe pravih filmofila i ljubitelja kina. Ovaj koncept koji uz pet dvorana veliku pažnju daje i baru impresivnih proporcija, sasvim je drugačiji od multipleksa. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Novo kino nalazi se u Centru Kaptol na drugom katu, a interijer kina i bara, kao spoj retro i modernog stila, djelo je dizajnerskog dvojca Deana Franića i Saše Šekoranje koji su na ovom projektu radili više od godinu dana. Za njih je ovo kino u svakom detalju predstavljalo ulazak u drugačiju stvarnost, a u savršenu priču uklopila se i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je dizajnirala uniforme osoblja u baru.

Aleksandra Dojčinović

Da je riječ o apsolutno polivalentnom prostoru te da su u baru mogući koncerti i klupski programi, sinoć su dočarali DJ tijekom višesatne setliste te Marko Tolja u pratnji klavijaturiste Goljka Tomljanovića!

Marko Tolja

Oliver Mlakar, voditelj svečanog otvorenja, u jednom je trenutku predstavio g. Krstulovića te g. Kiefta, članove Uprave Blitz-CineStara, koji su proglasili kino otvorenim te otkrili sve detalje ovog vizionarskog poslovnog poteza.

Oliver Mlakar

Kad je riječ o filmskom repertoaru, ovo će kino zadovoljiti različite ukuse jer se uz osnovni kinoprogram očekuje i velik broj filmskih festivala i revija.

Od 23. veljače moći ćete pogledati pretpremijerno ‘Osnivač’, ‘Captain Fantastic’, ‘Ja, Daniel Blake’ te izuzetne naslove poput Rossijevog modnog dokumentarnog filma ‘Prvi ponedjeljak u mjesecu’, Mooreov ‘Gdje je sljedeća invazija?’ te ‘T2 Trainspotting’, ‘Moonlight’, ‘Lav’ ili novi igrani film za djecu i obitelj ‘Anka’, a program će od 26. veljače do 5. ožujka u potpunosti zaokupiti 13. izdanje ZagrebDoxa.

 

Komentari