Četvrta filmska suradnja Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera

Proslavljeni redatelj David O. Rusell ('U dobru i u zlu', 'Američki varalice') ponovo se ujedinjuje s oskarovkom Jennifer Lawrence u biografskoj komediji 'Joy'

Inspiriran istinitom pričom, ovaj film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnog sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivač carstva vrijednog bilijune dolara, trans­formirajući time vlastiti žiot, ali i živote članova njezine obitelji.

Uz Jennifer Lawrence (koju ćemo uskoro gledati u spektakularnoj završnici franšize ‘Igre gladi’), glavnu ulogu tumači i miljenik ženske publike, Bradley Cooper. ‘Joy’ je već četvrti filmski projekt u ko­jemu ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume (prethodno su surađivali na filmovima ‘Serena’, ‘U dobru i u zlu’ i ‘Američki varalice’). U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro te Virginia Madsen.

Ova neobična istinita priča u distribuciji tvrtke Blitz film i video distribucija, u hrvatskim će se kinima početi prikazivati u vel­jači iduće godine.

Niže donosimo prvi, tek objavljeni trailer:

Komentari