Ekskluzivni koncert 2Cellosa

Jelsa na Hvaru, 7. kolovoza, Stjepan Hauser i Luka Šulić...

Svjetski poznati mladi čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, svojim će jedinstvenim pop izvedbama začiniti vruće ljetne dane na otoku Hvaru. Ekskluzivni koncert grupe 2Cellos održat će se u intimnom prostoru Pjace u Jelsi na Hvaru, 7. kolovoza.

Planetarno poznati dvojac na domaćem će terenu izvesti neke od najvećih hitova kojima su stekli fanove diljem svijeta, a obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni ‘Smooth Criminal’ Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja, samo su dio repertoara ovog vatrenog dua koje će izvesti na jedinstvenoj glazbenoj večeri u Jelsi na Hvaru.

Hrvatski duo 2Cellos svoju je karijeru započela strelovito, a u kratkom periodu, od potpunih anonimaca Luka Šulić i Stjepan Hauser postali su dio svjetske pop scene. Svirajući sa zvijezdama kao što je Elton John i nastupajući na najprestižnijim svjetskim pozornicama osvojili su srca milijuna fanova diljem svijeta.

Ulaznice za ekskluzivni koncert grupe 2Cellos u Jelsi već su u prodaji, po cijeni od 160 do 220 kuna, dok su cijene VIP ulaznica od 260 do 320 kuna, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centrima te u sustavu Eventima.

Foto: Press

Komentari