Ljetno kino za zimski ugođaj na Novom Adventu

Nastup ovog popularnog benda obogatit će program Novog Adventa, rasplesati Novi Zagreb i bez sumnje dodatno oživiti plato Muzeja Suvremene umjetnosti

Na platou Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu, u srijedu 21. prosinca od 20 sati, a u sklopu Novog Adventa svoj glazbeni nastup održat će iznimno zanimljiv i popularan bend, Ljetno kino.

Ljetno kino još je 2009. okupio Max Juričić, bivši član grupa Film, Azra, Le Cinema, Vještice, Šo!mazgoon i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama i u najboljim gradskim klubovima. Nastupali su i na otvaranju filmskog festivala u Cannesu, na velikim glazbenim festivalima poput InMusica, EXIT-a, a rado su viđeni gosti na svim najboljim uličnim provodima.

Ukulele, klarinet, bubanj i troglasno pjevanje čine originalni zvuk Ljetnog kina, a pjesme iz različitih razdoblja i stilova u njihovoj obradi postaju ludi ples. Ljetno kino čine Max Juričić (ukulele), Vlade Matulić (klarinet) i Filip Petković (standup drum) koji su jamstvo nezaboravnog provoda i vrhunske atmosfere unatoč hladnim noćima.

Uz nastup Ljetnog kina koji će sigurno sve posjetitelje oduševiti vrhunskom svirkom svi koji dođu na plato MSU-a imat će priliku probati neodoljive muffine i tople kekse, uživati u čarobnim okusima germ knedli, slatkim i slanim štruklama, uštipcima, odličnom pivu, toplim koktelima, bunceku, krvavicama, mirisnom gulašu, hamburgerima, ruskim krumpirima i neopisivo dobrim juhama.

Dobra glazba, vrhunska gastronomska ponuda i još niz događanja i iznenađenja koja su predviđena za srijedu najbolja su pozivnica za one koji žele uživati u lijepoj blagdanskoj noći i doživjeti advent u njegovom punom značenju.

Komentari