Toskanski slavuj Andrea Bocelli najavljuje posebnu glazbenu poslasticu

Karizmatični svjetski tenor, umjetnik kojeg obožavaju kolege glazbenici i publika diljem svijeta, vlasnik 15 albuma s više od 80 milijuna prodanih primjeraka Andrea Bocelli vraća se u regiju i najavljuje posebnu glazbenicu poslasticu!

Najpoznatiji svjetski glazbeni filmski klasici, ali i arije kojima uspješno osvaja srca publike više od dva desetljeća čine program s kojim će se po prvi put predstaviti publici u Areni Stožice, 19. studenoga. Najveća ljubljanska arena premala je za sve poklonike klasične glazbe i ovog umjetnika upečatljivog glasa s nevjerojatnim rasponom. “Kad bi Bog pjevao, zvučao bi gotovo kao Andrea Bocelli”, izjavila je jednom prigodom Celine Dion, a ova
poznata pjevačica samo je jedna u nizu obožavatelja koji uživaju u izvedbama toskanskog slavuja.

Bocelli će prvi put u ovom dijelu Europe izvoditi pjesme s novog albuma ‘Cinema’ koji je osvojio prvo mjesto Billboardove ljestvice klasičnih albuma, a koji donosi jedinstvene obrade najljepših pjesma iz filmskih klasika kao što su ‘Dr. Živago’, ‘Ljubavne priče’, ‘Gladijator’, ‘Kum’ i ‘Doručak kod Tiffanyja’. Za dolazak najpoznatijeg svjetskog tenora zaslužna je zagrebačka tvrtka Star produkcija i njezin direktor Alen Ključe koji je javnosti poznat kao organizator koncerata te osoba koja je na regionalne pozornice dovela brojne svjetske i domaće zvijezde. Gloria Gaynor, Natalie Cole, Dionne Warwick, Ana Oxa, Loreen, ali i domaći izvođači kao što su Parni Valjak, Severina, 2Cellos samo su neki od nezaboravnih koncerata u organizaciji Star produkcije.

U prodaju su već puštene po posebnoj cijeni, već od 39 eura, koje će se moći osigurati samo do 30. travnja 2016. godine na službenoj stranici www.andreabocelli.com/tickets ili u sustavu www.eventim.hr.

Komentari