Lifestyle
Šećer u kruhu – mora li tako biti?
Čak i u tamnom kruhu u pekarama dodaje se velika doza bijelog brašna i šećera
Nema rođendana bez dobre torte
Za razna slavlja najčešće pripremamo tortu od čokolade. I to zato što smo sigurni da će se pojesti, baš kao i ova naša!
Recept za pesto 'za prste polizati'
Pesto se lako može napraviti. Njime začinite tjesteninu, salatu ili sendvič, ili ga pak koristite kao marinadu za razna mesa i ribu. Donosimo…
Pastelne note u vašem domu
Svjež izgled doma možete postići pastelnim tonovima i u vintage i u modernom interijeru. Svijetloljubičasta, žuta, zelena, plava ili ružičasta…
Kuharica 'bez početka i kraja' by Mate i Tomaž
Mate i Tomaž su za Lidl pripremili veliku kuharicu za blagdane, a kako do nje, doznajte u nastavku
Vruća 'izneneđenja' iz pećnice
Donosimo vam recept za cannellone s bundevom i lazanje s lososom
Savjeti za pripremu homemade tjestenine
Donosimo vam nekoliko savjeta za pripremu homemade tjestenine - za one koji žele pravi domaći okus jela
Rapsodija boja i mirisa: poširana riječna riba servirana sa sufleom od koprive
U RTL-ovoj kuhinji Majstor kuhar Edita Misirić ugostila je kuhara koji joj je otkrio kako…
Kako zavoljeti peglanje?
Nedavno mi je kolegica kazala: “Peglanje mi je promijenilo život!”, a ja samo ju s veeeeeeelikom dozom skepse pozorno slušala dok mi je…
Pita iz vitrine i mirisi djetinjstva: jabuke i cimet
Sjećate li se mirisa svoga djetinjstva? Moje prve asocijacije su – pileća juha bake Lucije iz koje su uvijek virile noge, a njena je kuća po…