Modna igra Hippy Gardena i Philipsa

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u svom showroomu Hippy Garden koristi savršen steamer za još ljepše i urednije kreacije

Vlasnica popularnog modnog brenda Hippy Garden, Đurđica Vorkapić, zavoljela je Philips Steamer Clear Touch, uređaj za okomito glačanje na paru, pomoću kojega će svoje raskošne kreacije odsad još lakše održavati urednima.

Modna igra Hippy Gardena i Philipsa

Glačanje je zasigurno jedan od kućanskih poslova koje većina žena najmanje voli. Vrijeme i napor potrebni za ravnanje nabora čine ovaj posao pravim malim izazovom. Posebne muke zadaje održavanje svečanijih komada odjeće čiji osjetljivi materijali ili dodatni ukrasi zahtijevaju i poseban tretman.

Modna igra Hippy Gardena i Philipsa

No, uz prave kućne pomagače svi se ovi problemi vrlo lako i u kratkome roku mogu riješiti. Jedan od takvih pomagača je i Philips Steamer Clear Touch, uređaj za glačanje na paru, koji predstavlja savršen dodatak klasičnim glačalima kad na red dođe uklanjanje nabora na najosjetljivijim tkaninama.

Uz pomoć ovog aparata lako se održavaju tkanine poput svile i odjevni komadi koji sadrže čipku ili ukrase, ali i sakoi, kaputi ili baloneri. Upravo je spomenute komade najteže, a ponekad i nemoguće, pravilno održavati standardnim glačalom, stoga je Philips Clear Touch uređaj idealno rješenje kad je riječ o održavanju zahtjevnijih komada odjeće. U to se uvjerila i Đurđica Vorkapić, poznata hrvatska dizajnerica i vlasnica popularnog modnog brenda Hippy Garden.

Omiljeni uređaj u showroomu

Raskošni modeli, nerijetko izrađeni od svile i čipke, idealan su kandidat za Philips Clear Touch aparat za glačanje parom, stoga ga je Đurđica Vorkapić smjestila u svoj showroom u Masarykovoj ulici kako bi joj bio na raspolaganju u svakom trenutku.

Modna igra Hippy Gardena i Philipsa

“Ovakav je uređaj sjajna stvar za svaki dućan, pa tako i za showroom Hippy Gardena. Sjajno je imati ga pri ruci u svakom trenutku kako bi haljine s najosjetljivijim materijalima i ukrasima uvijek izgledale lijepo i uredno”,, ističe Đurđica Vorkapić dodavši kako većina dizajnera u svojim dućanima izlaže upravo modele izrađene od osjetljivijih materijala ili s ukrasima koji se ne mogu glačati na klasičan način jer bi se oštetili prilikom dodira s glačalom.

Đurđica Vorkapić koristi Philipsov model aparata za glačanje parom koji dolazi u kompletu s prigodnim stalkom za odjeću. „Prije uporabe, odjeću objesim na vješalicu koja se može fiksirati što mi omogućava stabilnost za praktičnije čišćenje parom. Također, vješalica ima i utore za haljine i štipaljke za hlače, tako da mi je praktičnost glačanja parom zajamčena, bez obzira na vrstu odjevnog komada.“, ističe poznata dizajnerica dodavši i kako joj se iznimno svidio dizajn aparata koji se tako još ljepše uklapa u njen showroom u središtu Zagreba.

Modna igra Hippy Gardena i Philipsa

OSVJEŽAVANJE ODJEĆE

Osim za uklanjanje nabora, Clear Touch aparat za glačanje parom idealan je i za osvježavanje odjeće pa se pomoću njega lakše možete riješiti mirisa cigareta ili hrane koje vaša odjeća vrlo lako poprimi. Uza sve to, vruća para ubija do 99,9 % bakterija na odjeći te tako omogućava dužu uporabu odjevnog predmeta između pranja ili kemijskog čišćenja.

ODRŽAVANJE NAMJEŠTAJA I ZAVJESA

Philipsov aparat za glačanje na paru može se koristiti i prilikom održavanja doma, ponajviše na tapiciranom namještaju, jastucima i zavjesima koji će, nakon čišćenja, biti savršeno osvježeni.

KAKO FUNKCIONIRA PHILIPS STEAMER CLEAR TOUCH?

– Snažna para ispuhuje se kroz mlaznice, omogućavajući uklanjanje nabora u samo nekoliko poteza
– Aparat je iznimno jednostavan za korištenje. Prije korištenja, spremnik aparata treba samo napuniti vodom i zatvoriti ga, uključiti aparat i pričekati nekoliko sekundi da iz njega počne izlaziti para. U spremnik za vodu možete uliti u vodu iz slavine
– Razina pare može se podešavati ovisno o vrsti odjevnog predmeta
– Način rada ECO omogućava uštedu energije bez narušavanja rezultata
– Aparat snage 2000 W ima odvojivi spremnik za vodu koji može primiti do 1,2 litre vode

PHILIPS APARATI ZA GLAČANJE NA PARU – MODELI I PREPORUČENE CIJENE

Philipsovi aparati za glačanje na paru dolaze u nekoliko modela i prilagođeni su različitim potrebama korisnika. Tako su, osim Clear Touch modela s vješalicom (1.319,00 kn), u ponudi i dva manja modela.

Compact Touch aparat za okomito glačanje na paru GC430/05 ……. 1.159 kn

– Kompaktni aparat s integriranim poklopcem (1400 W) pruža dovoljno prostora za spremanje svih dijelova (uključujući kabel za napajanje i crijevo) u podnožje aparata, što ih štiti od prašine, a vama pomaže u održavanju doma urednim
– U paketu s aparatom su vješalica za vrata i rukavica

Steam&Go ručni aparat za okomito glačanje na paru GC320/55 …… 579 kn

– Ovaj ručni uređaj za glačanje na paru (1200 W) idealan je za brzo dotjerivanje u zadnji trenutak, ali i za putovanja. Malen i praktičan, ne zauzima puno prostora u putnom kovčegu, no zato će se brzo i učinkovito pobrinuti za vaše najosjetljivije komade odjeće bilo kad i bilo gdje
– U paketu s aparatom dolaze torbica za spremanje i četkica

Preporučujemo

Komentari