Predstavljamo finaliste kreativnog natječaja Vatreni Movano

Branka Harš, Goran Stančić, Serđo Miletić, Tin Kruhak & Luka Sporiš i Filip Mramor finalisti su kreativnog natječaja 'Vatreni Movano'

U ponedjeljak, 7. rujna, u prostorijama tvrtke Opel u prisutnosti članova komisije odabrali smo pet finalista kreativnog natječaja ‘Vatreni Movano’. Interes za kreativni natječaj bio je uistinu velik i na e-mail adresu redakcije Storybook pristiglo je više od šezdeset radova, stoga stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak – trebalo je sve dobro proučiti te se odlučiti za one najbolje. Odlična suradnja tvrtke Opel, rock benda Vatra i vodećeg lifestyle časopisa Storybook pokazala se vrlo uspješnom, što potvrđuje ovako velik interes čitatelja te zanimljiva kreativna rješenja koja smo primili. Stručni žiri u sastavu direktorice marketinga tvrtke Opel Marije Klaić, glavne urednice Storybooka Vedrane Čarapović, PR menadžera tvrtke Opel Nevena Novaka, frontmena rock benda Vatra Ivana Dečaka, marketing specijalista tvrtke Opel Maje Kolode Havaši i direktora službe za evente, promociju i sajmove u AMZ-u Branimira Cebocija, odlučio je kojih pet finalista ulazi u uži izbor.

Maja Koloda Havaši, Branimir Ceboci, Vedrana Čarapović, Marija Klaić, Neven Novak i Ivan Dečak
Maja Koloda Havaši, Branimir Ceboci, Vedrana Čarapović, Marija Klaić, Neven Novak i Ivan Dečak

 

S ponosom predstavljamo radove i finaliste koji su svojim kreativnim rješenjima oduševili žiri: Goran Stančić, Branka Harš, Serđo Miletić, Tin Kruhak & Luka Sporiš i Filip Mramor.

Glavnog pobjednika objavit ćemo u novom broju Storybooka koji izlazi 26. rujna te u časopisu Story, 30. rujna, a njegov rad aplicirat će se na Opel Movano koji će voziti rock bend Vatra. Čestitamo finalistima te od srca zahvaljujemo svim sudionicima koji su uložili velik trud te nam poslali svoju kreativnu viziju Vatrenog Movana.

Komentari