Valentinovsko izdanje kultnih japanki

Budite drugačiji i ovo Valentinovo dočekajte ni manje ni više nego u - japankama. Ili neka barem nove 'Havaianasice' s likovima Olive i Popayja budu vaš originalan dar za voljene osobe na Dan ljubavi

Slaveći ljubav bez granica, brend Havaianas predstavlja posebno valentinovsko izdanje kultnih japanki u tri kolekcionarska modela koja će vas s lakoćom prebaciti u zaigrano ljetno stanje uma. Ove godine budite drugačiji – svoju bolju polovicu iznenadite neobičnim poklonom koji će sigurno izazvati osmijeh od uha do uha.

Slavnoj romansi Popaja i Olive ove se godine pridružuje i vječno neuspješan, ali zato ništa manje uporan, Olivin udvarač Bluto. Šarmantni i pomalo retro šareni printevi na poznatim gumenim japankama stižu taman na vrijeme kako bi vas podsjetili da ljubav postoji u svim oblicima i kombinacijama, te kako bez nje život ne bi bio ovoliko zabavan.

Klasični ‘TOP’ Havaianas modeli kolekcije za Valentinovo ukrašeni su muškim likovima – Popajem i Blutom, dok onaj ženstveniji ‘SLIM’ model krasi lijepa Oliva.

Valentinovska kolekcija samo je mali uvod u 2017., kada će brend Havaianas predstaviti druge, prethodno neviđene, grafike s likovima iz popularnih crtića.

Komentari