Glazbenici začinili Converse party

U Converse shopu u Arena Centru u Zagrebu predstavljena je nova kolekcija bezvremenskih Starki, a glavna zvijezda večeri bio je Davor Gobac

Za lansiranje u budućnost nove sezone Converse All Star kolekcije sinoć je u Converse shopu bio zadužen Davor Gobac, koji je s velikim guštom odabrao nove ‘Starke’ za sebe. Osim Gobca novu, jesensku kolekciju Chuck Taylor Alla Star pogledali su još neki glazbenici; Lea Dekleva, Mladen Bodalec, Ivan Dečak, Matija Dedić i njegova kći Lu koja obožava nositi Conversice, tv i radijska voditeljica Nives Čanović, Ana Miščević i njezin sinčić Milo, Mirna Maras

Kako su se zabavili na još jednom uspješnom Converse partyju pogledajte u galeriji u nastavku:

O kolekciji:

Nova jesenska kolekcija Chuck Taylor All Star opsesivna je u detaljima, odvažnog stila i zabavno osvježenih novih boja.

Stilska silueta nove Chuck Taylor All Star kolekcije dizajnirana je odvažnim kombiniranjem detalja i materijala sa prepoznatljivim elementima Chuck Taylor All Star tenisice i sa uvijek jedinstvenim načinom tretiranja. Converse ponovo donosi savršeno stilizirane modele u kolekciji tenisica, dizajnirane do najsitnijeg detalja.

Osvježenih novih boja, Converse All Star treću sezonu za redom donosi i model Chuck Taylor All Star Rubber. Tenisicu spremnu da prkosi svim vremenskim uvjetima. Nova silueta Chuck Taylor All Star HI-Rise Boot tenisice ima nove boje i spremno vas nosi na sva muzička događanja po kiši, snijegu i naravno blatu, tenisica koja voli glazbu, otporna na sve vremenske uvijete.

A za sve obožavatelje bezvremenskih Starki u Dalmaciji, u listopadu se otvara 2. originalni Converse shop, u novom trgovačkom centru Mall of Split.

Komentari