Održan je drugi Storybook Speed Day powered by OPEL CORSA OPC

Antonija Stupar Jurkin, Marko Tolja, Renata Sopek, Ivan Dečak, Ante Vrban, Mia Kovačić i Juraj Šebalj odmjerili su svoje vozačke sposobnosti na drugom Storybook Speed Dayju powered by Opel Corsa OPC, na stazi Karting Arene Zagreb. Bodrila su ih i brojna poznata lica poput Aleksandre Dojčinović, Martine Felje, Mile Elegović, Mirjane Mikulec, Ane Radišić, Lare Antić i brojnih drugih koji su se pritom dobro zabavili

Na drugom Storybook Speed Dayju jučer je vladala uzavrela atmosfera, nabijena emocijama, željom za pobjedom i pozitivnom atmosferom. Vodeći lifestyle magazin Storybook izazvao je Opel na dvoboj, na stazi Karting Arene Zagreb, kako bi pokušao pobijediti u revanšu te si osigurati pobjedu koja mu je za dlaku izmaknula na prošlogodišnjem događanju. Odlično pripremljen tim Storybooka koji su činili pjevač Marko Tolja, voditeljica RTL Televizije Antonija Stupar Jurkin, arhitekt Ante Vrban, direktor službe za evente promociju i sajmove u Adria Mediji Zagreb Branimir Ceboci, voditeljica i Storybookova kolumnistica Mia Kovačić i glavna urednica Storybooka Vedrana Čarapović dali su sve od sebe kako bi se što bolje plasirali i osvojili naslov pobjednika. Boje Opelova tima branili su voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek, frontmen grupe Vatra Ivan Dečak, višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, Opelov PR menadžer Neven Novak, Opelova voditeljica marketinga Maja Koloda Havaši i ljubiteljica kartinga Tea Pavičić.

Utrku je otvorio ženski dio tima, a odmah iza njih na karting stazi svoje vozačke sposobnosti pokazao je i muški dio tima. Natjecatelji su se trudili postići što veću brzinu, što dokazuje da nisu željeli ništa prepustiti slučaju, na oduševljenje brojnih uzvanika koji su ih bodrili do posljednjeg trena. Atmosferu su dodatno zagrijala i dva voditelja Ivan Vukušić i Ivan Blažičko bodreći natjecatelje, ali i uzvanike kako bi što vjernije utjelovili pravi sportski duh i prenijeli sve čari utrke. Nakon uistinu napete vožnje lovorikama se po drugi put uvjerljivo okitio Opelov tim, na oduševljenje svojih navijača dok mu je Storybookov tim od srca čestitao.

Nakon glavne utrke uzvanici i natjecatelji opustiti su se i uživali u odličnoj zabavi, karting vožnji, finim zalogajima za koje se pobrinuo Catering Lido, a osvježili su se vodom Kala. Storybook i Opel dodatno su uzvanicima začinili večer dodijelivši im nagrade u tri kategorije. Najbrža ženska vožnja, najbrža muška vožnja, a i oni najsporiji došli su na svoje s obzirom na to da su im dodijeljene statute kao poticaj da iduće godine budu bolji. Zvijezda večeri bila je zasigurno nova Opel Corsa OPC najbrža pripadnica nove generacije Corsi koja je impresionirala uzvanike svojim originalnim dizajnom, voznom dinamikom i brzinom te pokazala svoj pravi karakter na zavojitoj karting stazi.

Komentari