Pašta uz koju ti proradi mašta

Mario Valentić umjeren je kad je o konzumaciji tjestenine riječ, Mirna Medaković rado ju jede, a Domagoj Jakopović Ribafish šali se kako i Sophia Loren sjajan izgled duguje špagetima

Tjesteninu možete pripremiti na nebrojeno načina, no samo je jedna PaštaRIa koja će zavesti vaše nepce i učiniti da se jedan običan, brzo pripremljen ručak pretvori u pravi gurmanski doživljaj. U to su se uvjerili svi koji su ovoga četvrtka posjetili restoran Sherry’s Wines & Bites u središtu Zagreba i uživali u tipičnim mediteranskim okusima i nešto neobičnijim varijantama, ali uvijek s PaštaRIjom u glavnoj ulozi. Iza ovog vrhunskog domaćeg brenda stoji PIK Rijeka, poznato ime među ljubiteljima kvalitetne tjestenine s tradicijom dugom 65 godina.

Među onima koji su u Sherry’s Wines & Bitesu prvi kušali ovu vrhunsku tjesteninu bili su i poznati gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish, mlada glumica Mirna Medaković te popularni fitness trener Mario Valentić, kojima će PaštaRIa postati sastavni dio kućnog jelovnika.

Mario Valentić i Mirna Medaković

‘Obzirom na brzi tempo života i kratke pauze između snimanja iznimno mi je važna kvalitetna i raznolika hrana te vodim računa o tome što jedem. Naravno, kako mi obveze ne dozvoljavaju da provodim dugo vremena u pripremanju, PaštaRIja mi je idealno rješenje’, zaključila je Mirna.

Mario Valentić, Mirna Medaković i Domagoj Jakopović Ribafish

‘Pozdravljam činjenicu što je ovo domaći proizvod i jako je kvalitetan. Najdraža mi je al dente tjestenina. Iako ju ne konzumiram često, kad ju kupujem pazim da je kvalitetna tako da će PaštaRIa od sada definitivno biti moj prvi izbor’, rekao je fitness trener Mario Valentić i dodao kako u tjestenini treba uživati umjereno.

Domagoj Jakopović Ribafish, Mirna Medaković i Mario Valentić

A kulinarski ‘dream team’ Sherry’s Wines & Bitesa pustio je ‘pašti na volju’ i u PaštaRIada tjednu od 20. do 30. lipnja pripremio posebni jelovnik u kojem glavnu ulogu igra PaštaRIa sljubljena s izvrsnim vinima. U tjednu posvećenom pašti našem se timu pridružila Dina Krupić, jedna od najpopularnijih kandidatkinja nedavno završenog kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’.

‘Pripremili smo tri kombinacije različitih vrsta tjestenina. Meni su osobno najdraže šurlice s Čučković kobasicama, pestom od bosiljka, umakom od rajčice, pancetom i ljubičastim lukom. Zatim je tu tjestenina tricolore s rajčicom i špinatom u kremastom umaku od istarske rakovice. I treća kombinacija su lazanje sa sirovim povrćem. Sve to uz još nekoliko drugih kombinacija može se kušati na PaštaRIada tjednu”, rekla je Dina Krupić, nova chefica Sherry’s Wines & Bites restorana.

‘Sophia Loren jednom je prilikom izjavila da sve što vidimo duguje špagetima. Ja također mogu reći nešto slično, moje tijelo izgrađeno je na pašti, a PaštaRIa tjestenina stvarno je sjajna’, u šaljivom je tonu rekao poznati gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Komentari