Poznate dame isprobale hit ritual za kosu

U zagrebačkom salonu Dessange Paris, na adresi Ilica 2, proslavljena je prva godina renoviranog Kérastase Fusio-Dose rituala, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio srca frizera i klijentica diljem svijeta

Poznate hrvatske dame Ana Maras Harmander, Anja Matković, Ana Ledenko, Sementa Rajhard i Lorena Nosić, zablistale su u odjevnim kombinacijama Max Mare, za make up je bila zadužena Marija Butković, dok subrigu o kosi prepustile stručnom timu stilista iz salona Dessange.

Jacques Dessange otvorio je svoj prvi salon 1954. u centru Pariza, a danas ima preko 1200 salona u više od 50 zemalja diljem svijeta. Kérastase je prepoznao vrhunsku kvalitetu znanja i vještina Dessange tima, stoga su Kérastase i Dessange internacionalni partneri koji u mnogim projektima nastupaju zajedno. Upravo zato Dessange je odabran kao idealno mjesto za Fusio-Dose obljetnicu. Događanje su otvorili Luka i Sanja Čabraja, vlasnici franšize Dessangea za Hrvatsku, a svojom nazočnošću su ga uveličale poznate hrvatske glumice i Dessange-ove muze. Nakon kratkog upoznavanja s proizvodom uslijedio je show u kojem su prisutni gosti mogli vidjeti kako na kosi glumice Ane Maras Harmander nastaje jedna od frizura iz nove Dessangove kolekcije. Svi prisutni imali su priliku doživjeti čari Fusio-Dose na svojoj kosi te uživati u pravoj rođendanskoj proslavi uz tortu i koktele uz divnu, njegovanu kosu.

Kérastase Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Visoka koncentracija njege s jakim aktivnim sastojcima učinkovito djeluje na površini vlakna kose i trenutno je transformira. Fusio-Dose je prvi Kérastase ritual u salonu koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose. Nakon prethodno napravljene analize kose, frizer odabire po jedan između četiri koncentrata i pet boostera, koji čine savršenu kombinaciju njege po mjeri svake kose.

Komentari