Spektakularna predstava ‘5žena.com’ na Storybook Lifestyle Teatru

Glumice Nataša Janjić, Mia Anočić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan i Daria Lorenci Flatz zaigrale su na daskama Storybook Lifestyle Teatra te kazališnim spektaklom pod zagrebačkim nebom na Europskom trgu oduševile brojne posjetitelje!

Na Storybook Lifestyle Teatru pod voditeljskom palicom Ivana Vukušića ovog vikenda tražilo se ‘mjesto’ više! Štulaši, interaktivni performeri s vatrenim čunjevima, hoola hoop plesačice, mađioničari, klauni i brojni drugi ‘ulični umjetnici’ zabavljali su Zagrepčane na dvodnevnoj manifestaciji vodećeg lifestyle magazina. Pozornicu je ‘zatresao’ nastup Cabareta Chische Licshe, kazališnog benda iz Kerempuha u kojem su, s obiljem satire i humora, glumili, pjevali i svirali Ivan Đuričić, Mario Mirković, Luka Petrušić, Hrvoje Kečkeš i Maja Posavec. Prvog dana manifestacije nastupio je i bend Bang Bang, dobitnik Porina za Novog izvođača godine, a najiščekivaniji je bio nastup Ivana Dečaka iz grupe Vatra kojeg je na pozornicu ‘vatrenim Movanom’ dovezao partner projekta Opel!

Na Europskom trgu, u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, održana je u subotu i jubilarna, 5. zagrebačka biciklijada u organizaciji Grada Zagreba, koju je podržao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te se s mnogobrojnim biciklistima ‘zaputio’ prema cilju Prepuštovec!

Brojne osobe s domaće estradne i društvene scene također su posjetile Storybook Lifestyle Teatar i uživale u bogatom dnevnom repertoaru, između ostalog , veselim nastupima dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, Maksimirskih baka mažoretkinja i reggae plesačica! Pučko otvoreno učilište je tijekom radionica pokazalo kako se izrađuju predmeti od keramike i nakit, a osobito je bila zanimljiva radionica tkanja na tkalačkom stanu. Pedagoški odjel Muzeja suvremene umjetnosti održao je kreativne likovne radionice za odrasle, ali i najmlađe. Posjetitelji su kušali i brojne gurmanske delicije u režiji zagrebačkih ugostitelja te ‘isprobali’ vrhunske performanse dvaju novih modela automobila Opel – Karl i Mokka! Partner projekta YSK, vodeći danski trgovački lanac u segmentu uređenja interijera, proslavio je svoj 6. rođendan razveselivši najmlađe s veselim radionicama, ali i one starije s bonovima s popustima u njihovim trgovinama.

Storybook Lifestyle Teatar ugostio je i plesne umjetnike – plesni ansambl Black Angels (Plesni centar Osmijeh) te &M Dance Company! Pozornicom su u večeri zatvaranja manifestacije zavladali finalisti Karlovačko Rock Off festivala – bendovi Markiz i Radio Luksemburg te Ante Cash! Najveća poslastica za mnoge je zasigurno bio prerežirani insert hit predstave u suradnji s kazalištem Kerempuh – 5žena.com – u kojem su Nataša Janjić, Mia Anočić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan i Daria Lorenci Flatz na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotkrile sve aspekte ženskog pogleda na svijet!

Komentari