Massimo, Detour i Meritas pjevat će dok padaju ‘suze svetog Lovre’

Već tradicionalna 'Noć Sv. Lovre' u Rovinju pod svojim će nebom ugostiti tri hrvatske zvijezde Massima, Detour i Meritas na dvjema gradskim pozornicama u subotu, 8. kolovoza

Popularna turistička manifestacija ‘Noć Sv. Lovre’ zasigurno će oduševiti sve ljubitelje kvalitetne domaće glazbe, Massimovih velikih hitova ‘Kladim se na nas’, ‘Suze nam stale na put’, ‘Tišina’… Naime, on će pjevati na Trgu maršala Tita u Rovinju, baš kao i Detour koji će pjevati svoje uspješnice kao što je ‘Daleko’, obradu pjesme ‘Da li znaš da te volim’… Na binu postavljenu na Trgu Rivijera, izaći će pak grupa Meritas, Anita i Meri koje će posebnim, romantičnim zvukom svojih pjesmama zasigurno oduševiti publiku koju će počastiti svojim pjesmama kao što su ‘Odjednom ti’, ‘Budim se’ i ‘Igra’.

Ova je rovinjska noć posebna, jer se te noći na nebeskom svodu najjasnije mogu vidjeti zvijezde padalice poznatije kao ‘suze svetog Lovre’. Kako bi se tijekom večeri naglasio romantični ugođaj, gradska rasvjeta na gradskoj rivi bit će ugašena te osvjetljena bakljama.

Dodatnu čar romantičnom Rovinju pridonijet će zabavni program s romantičnom glazbom na devet punktova u gradu, te svjetlosni efekti koji će prošarati glavni gradski trg.

Komentari