Massimo za kraj divne zagrebačke ljetne priče

Ovaj vrhunski glazbenik svojim će koncertom zatvoriti jedinstveni projekt 'Ljeto na Zrinjevcu' i biti vrhunac jedne lijepe ljetne zagrebačke priče

U subotu, 30. srpnja u glazbenom paviljonu zagrebačkog Zrinjevca nastupit će Massimo, glazbenik koji posljednjih 10-ak godina svojim glasom, ali i svojim pjesmama oduševljava javnost, ali i najzahtjevnije glazbene kritičare. Bit će to svojevrsni vrhunac projekta ‘Ljeto na Zrinjevcu’ koje je od 8. srpnja, svojim programom i aktivnostima privlačio mnoge Zagrepčane, ali i mnogobrojne turiste, te potvrdio tezu da ja Zagreb i tijekom ljeta postao mjesto vrhunske zabave i odličnih glazbenih i kulturnih događanja.

Massimo se u proteklih nekoliko godina isprofilirao kao glazbenik koji svakom novom pjesmom iznjedri novi hit, koji s jednakim žarom pjevaju sve generacije, živeći sve riječi Massimovih pjesama. Više od 30 godina na sceni, 10 Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, govore o iznimnoj Massimovoj karijeri i činjenici da kroz sve ove godine spada u sam vrh, Hrvatske glazbene scene. Sve to jamstvo je da će i koncert na Zrinjevcu biti nešto posebno, a da će svi oni koji se okupe oko glazbenog paviljona uživati u neponovljivom glazbenom iskustvu.

Komentari