‘Ne govori mi to’ nova je pjesma Pamele Ramljak

Pamela Ramljak ima novu pjesmu, 'Ne govori mi to', koju je snimila u suradnji s jednom od najvećih regionalnih zvijezda, Dženanom Lončarevićem

Da se radi o pjesmi koja vrlo visoko podiže ljestvicu njezinog autorstva, složni su svi koji su do sada čuli pjesmu – radi se o njezinom najzrelijem glazbenom izdanju do sada!

Kada joj se prije nekoliko tjedana ukazala prilika za suradnju s Dženanom, vrlo rado ju je prihvatila. Svoj neosporan talent, Pamela je ponovno i u ovoj pjesmi pokazala kao autorica teksta i glazbe. Aranžman potpisuje Saša Milošević Mare, a spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu pod redateljskom palicom Vedada Jašarevića. Spot je sniman u Beogradu na više lokacija, a zanimljiva je činjenica da je Pamela Ramljak prilikom snimanja kadrova na bazenu morala plutati na vodi nekoliko sati. Velika podrška u tim trenucima bio joj je suprug zbog kojeg su, kako sama Pamela kaže, nastali najbolji kadrovi spota. Za styling Pamele Ramljak zaslužan je Ivan Alduk koji je za potrebe snimanja spota izabrao sve kreacije iz svoje nove kolekcije.

Spot za ovu izuzetno emotivnu baladu pogledajte u nastavku:

‘Jako sam sretna i zadovoljna ovom suradnjom jer radi se o odličnom glazbeniku, a sigurna sam da će i glazbena priča koju smo ujedinili ujedno postići veliki uspjeh. Spojio nas je zajednički producent Saša Mare koji je kad sam odsvirala i otpjevala ‘Ne govori mi to’ na klaviru odmah došao na ideju da je pjesma idealna za duet. Dženanu smo poslali pjesmu, njemu se odmah svidjela i tako smo došli do ove lijepe suradnje’, kazala je Pamela.

Komentari