Pripreme finalistica za World Top Model Croatia

Finalistice izbora World Top Model Croatia za izbor se pripremaju u Krapinsko - zagorskoj županiji

Teku posljednje pripreme za finalni izbor na kojem će se birati hrvatska predstavnica za natjecanje ljepote World Top Model, koji će se održati u Rimu. Hrvatski izbor za ljepoticu koja će predstavljati našu zemlju predviđen je za 11. listopada u 20 sati, u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Hrvatska pobjednica će uz medijsku promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora, a jedna od važnijih je stipendija poslovnog učilišta, kao i osobni automobil na korištenje. U međunarodnom stručno – ocjenjivačkom žiriju sjedit će vlasnik svjetske licence, predstavnik jedne od najboljih modnih agencija Europe (Major model management) iz Milana, strani novinari, kao i najznačajnije osobe iz modnog svijeta naše zemlje. Glazbeni gosti koji će ih zabavljati su Miroslav Škoro, Begini i Pamela Ramljak.

Krapinsko – zagorska županija, Općina Krapinske Toplice i Aquae Vivae – Krapinske Toplice,  prepoznali su važnost projekta, preuzeli domaćinstvo i organizaciju priprema finalistica izbora World Top Model Croatia, kao i posebnih gošća, pobjednica – izabranih predstavnica Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore. Djevojke će kroz nekoliko dana, od 07. do 10. listopada posjetiti destinacijske turističke lokacije i znamenitosti Krapinsko – zagorske županije, te napraviti razna foto i video snimanja.

World Top Model

 

Komentari