Tko je sve podržao novi projekt Pamele Ramljak?

Pjevačica Pamela Ramljak promovirala je spot za pjesmu 'Ispod kože' za koju ima velika očekivanja

U zagrebačkom restoranu Lido sinoć se okupilo poveće društvo, koje je s nestrpljenjem pokušalo doznati što je zajedničko pjevačici Pameli Ramljak i mladom rukometnom vrataru Filipu Iviću. Njihovi zagrljaji, novo prijateljstvo i nepoznate uloge povezali su ih u odličan tandem i donijeli jednu kvalitetnu suradnju. Naime, njih dvoje glavni su protagonisti novog glazbenog singla Pamele Ramljak, za pjesmu ‘Ispod kože’. Pamela očekuje da će pjesma, za koju je spot režirao mladi Filip Dizdar,  trebala postati novi hit na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Pamela Ramljak ponovo je svojim glasom potvrdila svoje pjevačke mogućnosti, a Filip Ivić je svojom spontanošću iznenadio mnoge. Iako mu je ovo je bilo prvo ovakvo iskustvo svi prisutni komentirali su kako je odlično odradio ovaj zadatak, a sam Ivić je priznao da je uživao u ovoj ulozi te da bi volio ponoviti ovo glumačko iskustvo. Pokazalo se da su Pamela Ramljak i Filip Ivić dobitna kombinacija, što je jamstvo uspjeha ovog spota i jedne zanimljive ‘ljubavne’ priče.

Pjesma ‘Ispod kože’  odskače od dosadašnjeg Pamelinog stila, a radila ju je u suradnji sa srpskim pjevačem Željkom Vasićem i kompozitorom Sašom Miloševićem. A da vjeruju u pjesmu, ali i poštuju njezin rad, potvrdile su i mnoge Pameline kolege koji su došli na promociju spota, pa su joj između ostalog podršku došle dati i Antonija Šola, Kim Verson, Lea Mijatović, Kristina Vukas, Marijo Budiščak (Begini) te Filip Dizdar i Ivica Propadalo.

Spot pogledajte u nastavku:

Foto: Press

Komentari