Tony Cetinski na Dan žena pjeva u Areni Zagreb

Nakon što je 2009. godine čak dva dana zaredom napunio Arenu Zagreb, Tony Cetinski na istom će mjestu uskoro ponovno razveseliti svoju zagrebačku publiku

Koncert će posebno razveseliti ženski dio publike, budući da se održava na njihov dan – 8. ožujka. Osim Dana žena, bit će to povod za još jednu proslavu, 25. godišnjicu Tonyjeve karijere. Priču ’25 godina s vama’ Tony je započeo još u kolovozu u pulskoj Areni, a sada ju nastavlja po gradovima regije. Tako će tri dana prije zagrebačke, 5. ožujka, Tony zapjevati i u beogradskoj Kombank Areni.

Osim Tonyja, pred zagrebačkom će publikom, kao predgrupa, nastupati i grupa ‘Pravila igre’, koji su singlom ‘Nebo na mojoj strani’, hrabro i uspješno kročili na hrvatsku glazbenu scenu. Ova petorica mladih glazbenika ne skriva sreću i uzbuđenje zbog nastupa koji ih očekuje: ”Presretni smo zbog Tonyjevog poziva i pružene prilike. Bit će nam velika čast i sreća zapjevati s dugogodišnjim idolom, s nestrpljenjem očekujemo taj dan.”

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl u prodaji su od 14. studenoga, u sustavu Eventima, a kreću se od 120 kn do 200 kn. Dio iznosa od svake ulaznice bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.

Komentari