Sonja Dvornik predstavlja prvu izložbu streetstyle fotografija u Hrvatskoj

Fotografkinja Sonja Dvornik koja je popularizirala streetstyle fotografiju u Splitu, početkom srpnja u Gradskoj vijećnici predstavit će retrospektivu svog dugogodišnjeg rada

Mlada ali iznimno talentirana fotografkinja iz Splita, te inspicijentica u splitskom HNK, Sonja Dvornik, nakon godina bavljenja streetstyle fotografijom, od čega posljednje četiri godine svoje uratke objavljuje na mnogima znanoj facebook stranici Klikom svud (u izradi je i njezina web stranica), može se pohvaliti još jednim uspjehom. Naime, Sonja je prva umjetnica u Hrvatskoj, koja će imati svoju izložbu streetstyle fotografija. Od 1. do 7. srpnja u Gradskoj vijećnici na splitskoj Pjaci, predstavit će tako retrospektivu svog rada.

Sonja Dvornik

– Izložit ću 30 fotografija i moram priznati da mi je bilo jako teško odlučiti se koje fotografije predstaviti na izložbi, obzirom na to koliko sam ih do sada snimila – kazala nam je Sonja, koja je svoju izložbu nazvala jednostavnim ali znakovitim nazivom – ‘Streetstyle u Splitu’.

Sonja Dvornik - Severina

Osim što će svi koji dođu u Gradsku vijećnicu moći uživati u pogledu na Sonjina djela, tamo će moći i kupiti majice ID Concept Storea Split s natpisom #streetstyle lover by SD, po cijeni od 200 kuna.

Sonja Dvornik

A mi se s ponosom možemo pohvaliti kako je Sonja i naša suradnica, te će nam svakog tjedna iz uvijek zanimljivog, šarolikog i kada je moda u pitanju – nadasve posebnog Splita, slati dozu njezinih sjajnih streetstyle fotografija!

Sonja Dvornik

Sonja DvornikSonja Dvornik

Komentari