Gastro
Čudno, za Božić ti ne treba čudo
Čini mi se da svake godine počnem s pripremama za Božić ranije nego prethodne. S jasnim ciljem – da sve stignem i da ne bude u…
Muffini s lješnjacima za slađe blagdane
Ovih blagdana razveselite svoje najmlađe finim desertom
Trikovi koji olakšavaju kuhanje
Saznajte kako brzo narezati slaninu na tanke ploškice, što učiniti kada se u čokoladi koju topimo stvore grudice...
Radost okusa u piti s jabukama
Hoćete li od njih pripremiti savijaču, kompot, kolač ili pitu, svejedno je - jabuke su odličan izbor za svaku slasticu
Fini burger od pačjih prsa
Pačja prsa prava su poslastica na tanjuru
Snježni kolač od sira i crveni nosovi
Dio Hrvatske ovih je dana zabijelio snijeg. Zimogrozna kakva jesam prva je pomisao bila – samo da ne padne u Zagrebu (jer radim), a druga…
Pačja prsa s umakom od naranče
Jedemo ih rijetko, za razliku od, primjerice, piletine, pa su pačje i guščje meso prave poslastice na našem tanjuru. Naučite ih pripremiti i začiniti…
Home made čokoladna fantazija
Sami pripremite jednostavan (a tako ukusan) i lako maziv namaz od čokolade i lješnjaka. Uživajte u okusima ‘home-made’ delicija!
Lagano riblje jelo iz lonca
Jela sa žlicom griju i dušu i tijelo. Najbolji su izbor za hladne dane koji su pred nama, jer su prepuna povrća i ostalih čuvara imuniteta
Šećer u kruhu – mora li tako biti?
Čak i u tamnom kruhu u pekarama dodaje se velika doza bijelog brašna i šećera