Idiličan bijeg od gradske vreve

Daleko od gradske vreve smjestilo je obiteljsko gospodarstvo Repaš

U idiličnom krajoliku Podravine, selu Repaš, smjestila se novootvorena Bike&Bed House Repaš 88, turistički objekt koji posjetiteljima nudi odmor i relaksaciju daleko od gradske gužve. Ako ste u potrazi za dobrim biciklističkim stazama, mjestima za lov i ribolov ili samo za dobrim mjestom za odmor s obitelji i prijateljima kako biste uživati u netaknutoj prirodi i kupanju u rijeci, idealno mjesto za to je Bike&Bed House Repaš 88, turistički objekt u selu Repaš, u idiličnom krajoliku Podravine, daleko od gradske gužve.

B&B House Repaš

To malo gospodarstvo sastoji se od dvije trokrevetne sobe, ugodnog drvenog lounge bara i prostranog dvorišta prigodnog za roštilj, sunčanje i sportske aktivnosti. Ako posjetitelji izraze želju za boravkom na otvorenom, bez problema mogu postaviti šator u dvorištu i boraviti ispod otvorenog neba. Maleni voćnjak i povrtnjak opskrbit će sve turiste svježim voćem i povrćem, a simpatični i susretljivi vlasnici rado će podijeliti svoje kulinarske recepte, povezati vas s brojnim lokalnim proizvođačima hrane i organizirati roštilj ili piknik na otvorenom.

B&B House Repaš

Osim navedenog, vlasnici Irena Sinković i Miljenko Mardešić, profesionalni fotografi s više od 50 godina iskustva nude i još jednu zanimljivu uslugu – tečaj fotografije na otvorenom, u prirodi, što će za sve polaznika svakako biti nezaboravno iskustvo.

B&B House Repaš

Komentari