‘Dark romance’ eNVy rooma

Modni dvojac predstavio se drugog dana Bipa Fashion.hr-a

Drugi dan Bipa Fashion.hr-a prošao je u nenadmašivo romantičnom izdanju modnog dvojca eNVy room koji je održao reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Elegancija, ženstvenost, mističnost, senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica.

Envy Room_RG (22)

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao ‘dark romance’. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. “Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Duh sedamdesetih se osjeti u kolekciji koja obiluje damskim krojevima. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno i nježna”, izjavili su dizajneri.

Envy Room_RG (24)

Haljine A kroja dužine ispod koljena, zvonoliki rukavi i volani, okosnica su kolekcije. Novost su eNVy room torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s eNVy room haljina. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

Komentari