Antonija Stupar Jurkin u domaćem dizajnu

Antonija Stupar Jurkin nosi kreacije MAI by Majda

Nakon što je domaće tržište i zaljubljenice u modu osvojila kolekcijama nakita i prošlogodišnjom kolekcijom ljetnih haljina, domaća dizajnerica Majda Postružin pred svoj je brand MAI by Majda postavila nove izazove. Želeći zaljubljenicama u MAI kreacije, kao i onima koje će to tek postati, predstaviti nešto novo, basic kolekciju proširila je još ženstvenijim komadima odjeće, također nosivih u svakoj prilici.

MAI by Majda

Tako, osim za udobno, drugačije i privlačno, MAI (p)ostaje i sinonim za romantično, nježno i senzualno. Upravo je to ono što najbolje opisuje i lijepu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin, koja je predstavila proljetnu kolekciju. Svojim besprijekornim izgledom, upotpunila je i na najbolji mogući način ispričala novu i ženstvenu MAI priču, maštovite dizajnerice Majde, koja je inspiraciju pronašla u starom dobu Hollywooda i profinjenim kreacijama.

MAI by Majda

Lepršave haljine, suknje i košulje, obogaćene volanima, savršeno balansiraju između dnevnog i večernjeg looka, što ih čini nosivima u svakoj prilici. Za ležerniji look, Majda je i za ovu kolekciju dizajnirala i lansirala svoj prepoznatljivi T-shirt s upečatljivim detaljem, koji osvaja na prvu te privlači poglede gdje god da se pojavi.

MAI by Majda

MAI by Majda ovom romantičnom kolekcijom budi leptiriće u trbuhu, najavljuje proljeće te postaje apsolutni ‘must have’, koji će zavladati gradskim ulicama, ali i na njih donijeti dašak zlatnog doba Hollywooda.

MAI by Majda

Komentari