Naomi Campbell i Yamamay zavode senzualnom ljetnom kolekcijom

Vruće ljeto nezamislivo je bez kupaćih kostima koji provokativno slave ženske obline

Nova #IAMNAOMICAMPBELL kolekcija kupaćih kostima i odjeće za plažu, sugestivnog imena Sculpt, rezultat je ponovljene uspješne suradnje svjetski poznatog supermodela Naomi Campbell i renomiranog talijanskog brenda Yamamay. Linija je u potpunosti proizvedena u Italiji od vrhunskog Sensitive® Sculpt materijala, koji ne gubi oblik nakon dugog nošenja te garantira maksimalan efekt oblikovanja tijela, visoku zaštitu od UV zraka i brzo sušenje. Jednostavnih linija i decentnih uzoraka, Sculpt kolekcija stvorena je za žene koje žele na suptilan i senzualan način istaknuti svoje obline.

Yamamay Sculpt_backstage_image 4

Sculpt kolekciju prati kampanja koju potpisuje veteran modne fotografije Mario Testino, dok ‘Crna Venera’ samouvjereno pozira noseći najljepše komade kolekcije koji senzualno prate krivulje njezinog nezaboravnog tijela.

Yamamay Sculpt_backstage_image 2

Kupaći kostimi nove kolekcije, baš poput same Naomi, u pravoj su mjeri moderni i ženstveni, s rezovima na pravim mjestima koji osiguravaju maksimalno zavodnički efekt. Zvijezda među kostimima svakako je laserski rezani jednodijelni kupaći, s neočekivanim dodatkom makrame suknje, koji će na prvi pogled osvojiti ljetne romantičarke. Za sve žene koje odlazak na plažu ne mogu zamisliti bez bikinija, tu je balconette bikini top u kombinaciji s pin-up gaćicama visokog struka ili klasičnim slip donjim dijelom. Kolekcija uključuje i boho beachwear komade poput laganog prsluka s resama i kaftana prošaranog crisscross uzorkom, što ih čini savršenim dodacima za šetnju uz more.

Yamamay Sculpt_backstage_image 1

Sensitive® Sculpt materijal prilagođava se obliku tijela, dopušta mu da diše i omogućava maksimalnu slobodu pokreta, što ga čini idealnim za vruće ljetne dane. Talijanska proizvodnja vrhunske kvalitete i neusporediva mekoća tkanine svih kupaćih kostima Sculpt kolekcije garancija su za dugo, trendi ljeto.

Komentari