Torbice koje žele gotovo sve dame!

Dizanjerica Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju torbi

Ljubav žene i torbi jedna je od najpoznatijih ‘ljubavi’ u svemiru. U moru trgovina, izbora torbi i agresivnih kampanja koje ne prikazuju nužno kvalitetu već kvantitetu, teško je pronaći onaj komad koji će biti vječan i koji će opravdati velika očekivanja svake žene. U modi je bitno održati kvalitetan kontinuitet i razvijati prepoznatljivost brenda. Mnogi dizajneri izgube se upravo na tom putu te se utope u masi ponude i konkurencije. Takav slučaj nije s mladom, poznatom dizajnericom Dianom Viljevac. Upravo je ona dizajnerica najpoznatije male crne torbe koju gotovo svakodnevno možete susresti na ulicama svih hrvatskih gradova.

Diana Viljevac

Upravo takva torba, malena, rađena od najkvalitetnije kože, jednostavna, a izuzetno elegantna i moćna Dianu Viljevac gurnula je prije par godina u sam vrh hrvatske modne scene i njene kreacije, ali i modne dodatke poput torbi nose brojne zvijezde regije, ali i najveća zvijezda, kraljica regionalne estrade Severina Kojić te pjevačica Jelena Rozga.

Nova kolekcija torbi koja prati najnoviju prêt-à-porter kolekciju koja bi svjetlo dana trebala ugledati kroz par tjedana i dalje zadržava sve elegantne chic elemente po kojima je i postala poznata, a paleta boja je povećana i na torbama su dodatni detalji koji torbe ovog puta čine u jednoj poslovnijoj varijanti.

DIANA VILJEVAC

Torbe su i dalje rađene od najkvalitetnije kože, a mogu se naručiti i u bojama koje nisu predstavljene u službenoj kolekciji stoga svaka torba može biti još više personalizirana i unikatna. “U najnovijoj proljetnoj kolekciji torbi napravili smo malenu preinaku u dizajnu čime je torba zadržala svoj jedinstveni izgled u kojem je vidljiv potpis brenda. Prevladavaju pastelne nijanse u bojama: siva, puderasta, patliđan, sivo zelena, sivo plava, mint, roza i smeđa s kroko uzorkom.

DIANA VILJEVAC

Boje torbi se uklapaju s nadolazećom kolekcijom odjeće koja izlazi početkom trećeg mjeseca. Svaka torba je načinjena od najfinije kože, kvalitetnih metala te su zadržale svoj multifunkcionalni karakter. Naime, svakoj torbi moguće je skinuti lanac i time je prilagoditi večernjem stylingu”, izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

DIANA VILJEVAC

Diana Viljevac

Komentari