Zaigrana senzualnost kolekcije donjeg rublja

Mladenačka energija i neustrašivost novih vladarica društvenih mreža, Rocky Barnes i Lorene Rae, najbolje utjelovljuju neukrotiv i seksepilan duh nove Yamamay kolekcije koja donosi najljepše artikle za nadolazeće proljeće

Lorena Rae za Yamamay

Yamamay proljeće prepuno je neodoljive čipke i mekanih materijala koji pozivaju na dodir. Nježne pastelne nijanse negligea savršeno se uklapaju u priču o buđenju prirode, dok glamurozni tonovi bogate crvene i sjajne sive ističu prepoznatljiv zavodnički stil omiljenog talijanskog brenda donjeg rublja. Vrtlog tirkiznoplave i boje fuksije na lepršavim ogrtačima šarmantno je zaigran i mladenački, dok je linija grudnjaka i gaćica bisernobijele boje, s detaljima od čipke, nezaboravno romantična.

Uz senzualne boje i trendi uzorke, Yamamay od ovog proljeća zavodi i putem moderne tehnologije i hashtaga #Springyourbody. Potpuno digitalizirani interaktivni katalog donosi egzotične vizuale nove kampanje, zajedno s artiklima i kratkim modnim pričama, a posjetitelje stranice www.yamamay.com/en/springyourbody uvodi u senzualnu proljetnu avanturu još jedne prekrasne kolekcije.

Komentari