Modne uspješnice i promašaji s dodjele Oscara

Osim skandaloznog trenutka na samome kraju ceremonije, kada je ‘nesretni’ Warren Beatty u ruke dobio pogrešnu kuvertu i time pročitao krivo ime u kategoriji ‘Najboljeg filma’, čini se kako je sve drugo bilo ‘na visini zadatka’ holivudskog glamura.

Ova 89. dodjela nagrada ‘Oscar’ prošla je u znaku glumica Viole Davis i Emme Stone, koje su briljirale u sjajnim izdanjima.

Viola Davis

Viola se pojavila u predivnoj nijansi vatreno crvene s potpisom Armani Privé i sve oduševila fantastičnim govorom, dok je Emma igrala na sigurno u couture izdanju kuće Givenchy.

Emma Stone

Njezina omiljena nijansa tako je ponovno bila u prvome planu. Charlize Theron, poput prave holivudske boginje, blistala je u metalik izdanju kuće Dior i svima još jednom demonstrirala koliko je jedinstvena na crvenome tepihu.

Charlize Theron

Odlična je bila i Brie Larson, prošlogodišnja dobitnica u kategoriji ‘Najbolje glavne glumice‘, koja je oduševila modnu kritiku u elegantnom izdanju ateljea Oscar de la Renta.

Brie Larson

Možda je najveće razočarenje večeri bila Dakota Johnson, koja je nakon odlične sezone crvenih tepiha, za dodjelu Oscara izabrala Gucci kreaciju u kojoj je izgledala démodé i definitivno je promašila poantu zaigrane mode talijanske kuće.

Dakota Johnson

‘Na visini zadatka’ nisu bile ni Scarlett Johansson, koja se pojavila u izdanju modnog virtuoza Azzedine Alaïe i izazvala podvojena mišljenja.

Scarlett Johansson

Alicia Vikander pogriješila je proporcije u crnoj toaleti kuće Louis Vuitton te nije izgledala kao da joj je ugodno u haljini, baš kao i Leslie Mann koja je prošetala u maxi izdanju Zaca Posena.

Alicia Vikander
Leslie Mann

 

Komentari