Petar Grašo najavio dodatni koncert i pozvao obožavatelje da se priključe akciji #SveZaMojeZlato

Nakon što su rasprodane ulaznice za prvi koncert Petra Graše u Lisinskom, najavljen je u drugi, za 21. listopada, a glazbenik je svoje obožavatelje pozvao i da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato, o čemu više doznajte u nastavku

Splitski je pjevač na koncertu u Lisinskom ponovno osvojio srca publike svojim najvećim hitovima. Dvadeset godina karijere bili su odličan povod za jedan poseban koncert koji je trajao puna tri sata.
“Večeras nemam gostiju na pozornici, vas 1800 ste moji gosti”, rekao je Petar Grašo i podigao publiku na noge. Hitove poput ‘Idi’, ‘Lakše mi je s njom’, ‘Utorak’, ‘Moje zlato’ i druge, publika je pjevala zajedno sa slavljenikom.

Svečani ugođaj u Lisinskom uz Grašine najveće hitove obećanje su da su svi posjetitelji sa sobom ponijeli samo najljepše uspomene. Vjerujemo da isti ugođaj obožavaljete očekuje i na dodatnom koncertu 21. listopada.

Međutim, Grašo niti ovom prilikom nije zaboravio da se dobro dobrim vraća te posjetitelje pozvao da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato.

Petar Grašo

U suradnji s Podravkom, generalnim pokroviteljem velikog koncerta u Lisinskom i Udrugom ‘Sve za nju’ Petar je dio akcije s ciljem osvješćivanja javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Zapanjen činjenicom kako svake godine u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2500 žena, dok istovremeno godišnje umire gotovo 900 žena, objeručke je prihvatio mogućnost da vlastitim doprinosom pomogne.

Grašo je u tu svrhu nesebično podijelio svoj najnoviji glazbeni hit ‘Moje Zlato’ – poruke ljubavi svim dragim osobama u našem životu.

Akcija je organizirana s ciljem informiranja oboljelih i njihovih obitelji o pravilnoj prehrani u čiju svrhu će se organizirati radionice s korisnim savjetima i receptima koji se lako pripremaju.

Uz Podravku i Petra Grašu, uključite se i vi! Posjetite stranicu #SveZaMojeZlato i podijelite spot.

Požurite po svoje ulaznice na blagajne Lisinskog ili na www.ulaznice.hr  i ne propustite drugu priliku (obzirom da je prvi koncert rasprodan) da uživate u ovom spektaklu.

 

Komentari