Video još jednog singla s albuma ‘Lunar’ Jurice Popovića

Jurica Popović snimio je video za još jedan singl, ovaj put 'Easy Baby', s albuma instrumentalne glazbe pod nazivom 'Lunar'

“Naslanjajući se na elektronsko ritmiziranje i etno pasaže, uz melankoličnu ‘clean’ gitaru, nastojao sam dati vlastito viđenje poznatog bakroreza ‘Melankolija’, djela jednog od najvećih predstavnika renesanse Albrechta Dürera, koji me dojmio svojim porukama iz drugog, za mnoge, skrivenog plana. To su kod njega uglavnom bili razni simboli kroz koje je on komunicirao kako s promatračima, tako i sa samim sobom.
Na taj način i ja nastojim kroz skladbe s ovog albuma Lunar slično djelovati i poslati kroz njih poruke mojih promišljanja, koja uvijek nastojim intonirati pozitivnim i harmoničnim ozračjem. Nadam da će samo slušanje skladbi bolje dočarati ideju vodilju.

Da bi dobili nešto potpuno drugačije, kad je u pitanju video, stupili smo u kontakt s francuskim umjetnikom Jeremie Brunet-om koji radi fraktalne 3-D animacije. Zahvaljujući njegovom umijeću dobili smo svjetsku razinu videa za ovu pjesmu”, kazao je Jurica Popović, čiji video možete pogledati u nastavku:

Foto: Press

Komentari