Posljednje pripreme za premijeru ‘Loptica’

Talentirani glumci Slaven Španović i Igor Baksa marljivo se pripremaju za senzacionalnu kazališnu komediju 'Loptice' čija je premijera na rasporedu sljedećeg tjedna u Zagrebu

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati postaje pozornica gdje će sjajna glumačka ekipa svoj talent pokazati utjelovljujući nekoliko različitih ličnosti koje će vas uz brojne intrige i poigravanje tabu temama bez sumnje dobro nasmijati ali i natjerati na razmišljanje.

Dunja Fajdić

“Predstava Loptice na prvu me zaintrigirala. Muško – ženski odnosi su uvijek plodno tlo za kazališnu igru i istraživanje, publika se uvijek može prepoznati, ali uvjeravam vas u ovom obliku i na ovaj
način ih još niste mogli vidjeti, pogotovo zato što sam siguran da će mnoge iznenaditi karakteri i lica koji će ispuniti scenu”, uzbuđeno je izjavio glumac.

LOPTICE

‘Loptice’ predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja s jedne strane nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok s druge strane preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne ali i nerealne situacije. Atraktivni omnibus u u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Sjajnu glumačku postavu, uz Slavena Španovića i Igora Baksu čine atraktivne mlade glumice Petra Kurtela i Dunja Fajdić. Predstava će obići cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni hit koji će publiku nasmijati do suza.

Premijerna izvedba nove kazališne komedije obećaje salve smijeha i odličnu zabavu kao pravi lijek za prohladne siječanjske dane i nikad bolju kazališnu zimu. Ulaznice za premijernu izvedbu, 21. siječnja u 19.30 sati, te izvedbu 22. siječnja u 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Komentari