Lisinki i ove godine pleše pod maskama

U subotu 6. veljače Lisinski će postati najveća plesna dvorana ispunjena maškarama

I ove godine KD Vatroslav Lisinski postat će najveća plesna dvorana za zabavu maškara, koja će na pozornici zabavaljati, također zamaskirani, Maja Šuput i Saša Lozar. U subotu 6. veljače s početkom u 20 sati, parket koncertne dvorane postat će prostor najveće plesne pustolovine zvane ‘Lisinski pleše pod maskama’.

lisinski, presica za karnevalski spektakl

Uz mnoštvo nagradnih igara, izbor najbolje maske i razna iznenađenja tamo možete doživjeti karnevalsko putovanje uz najzabavnije plesne ritmove! A oni se neće događati samo u velikoj dvorani, već i pred njom, gdje će ulogu DJ-a preuzeti Robert Mareković, dok će goste zabavljati i žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu…

Sve to najavljeno je danas u foaeju KD Vatroslav Lisinski, gdje je u ulozi kapetana broda u društvu hostesa – mornarica stigao Dražen Siriščević, ravnatelj Lisinskog.

Dražen Siriščević s hostesama
Dražen Siriščević s hostesama

Bila je tamo i Maja Šuput, koja će zajedno sa svojim kolegom iz showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Sašom Lozarom biti zadužena za glazbeni dio. Na novinsku konferenciju stigla je odjevena u vjenčanicu te se našalila da ju je odjenula pred Fašnik jer je sigurna da ju u protivnom nikada ne bi ni nosila.

Saša Lozar i Maja Šuput
Saša Lozar i Maja Šuput

Cijela ova karnevalska priča imat će i humanitarnu notu te će dio sredstava biti izdvojen za Rotary klub Zagreb Centar, koji stipendira izvrsne zagrebačke srednjoškolce koji ne odrastaju u idealnim uvjetima.

lisinski, presica za karnevalski spektakl

lisinski, presica za karnevalski spektakl

 

Komentari