Marijana Batinić ponovno snima

Voditeljica Marijana Batinić tri i pol mjeseca nakon što je rodila kćerkicu Enu, vratila se na posao, te počela snimati nove epizode nove sezone emisije 'Ljubav je na selu'

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona RTL-ove dokumentarne sapunice ‘Ljubav je na selu’, a sve to i mnogo više, gledatelje očekuje i u šestoj sezoni, koja se ovih dana ponovno počela snimati.

“Uvjerena sam da će ovo biti najbolja sezona do sada, kandidati su fenomenalni, od bajkera, seoskih lola, modernih kauboja i tarzana, bogatih veleposjednika i umjetnika do pastira s diplama iz nekih davnih vremena… ma nevjerojatno živopisni likovi su ti naši farmeri. A ako ne uspijem oženiti neke od njih, ostavljam se posla! Za njih sam ove godine ‘gospođa’ i govore mi ‘vi’… Nestrpljivo iščekuju svoje životne družice, žele se skrasiti i vjeruju u ljubavni rasplet. Zato ovim putem pozivam sve dame da im pišu. Najbolji frajeri do sada, garantiram!”, rekla je voditeljica emisije Marijana Batinić o svojih desetero farmera i jednoj farmerici.

Marijana Batinić

Kao i do sada, u središtu pozornosti ovog showa su šarmantni i iskreni muškarci i žene iz cijele Hrvatske, koji imaju sve što im je potrebno: dobar i zanimljiv posao, svjež zrak, prekrasne životinje i zdrav i prelijep okoliš. No, njihov osebujan stil svakodnevnog života uskratio im je ono za čim teži svako ljudsko biće: voljeti i biti voljen. Nepresušna romantika i snažni osjećaji ponovno su ključni pokretači ovog projekta.

RTL Televizija će uskoro otkriti koji su kandidati i kandidatkinje nove sezone ‘Ljubav je na selu’, jer je selo ponovno spremno za romansu!

Foto: Press

Komentari